TÜBİTAK 2237-A Mühendislik Tasarım Temelli Fen Eğitimi II Projesi Gerçekleştirildi

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında fen bilimleri eğitimi alanında lisansüstü öğrenim gören öğretmenlere yönelik “Mühendislik Tasarım Temelli Fen Eğitimi II” başlıklı proje, 19-23 Haziran 2023 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Katılımcıların mühendislik tasarım sürecini merkeze alan bir anlayışla sınıf içi uygulamalarını geliştirmeyi ve lisansüstü çalışmalarına destek sağlamayı amaçlayan projede Ana Bilim Dalımız öğretim elemanları Doç. Dr. Nevin KOZCU ÇAKIR yürütücü, Doç. Dr. Gökhan GÜVEN, Doç. Dr. Hasan Zühtü OKULU ve Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanı Doç. Dr. Burcu ŞENLER eğitmen olarak görev almışlardır. Öğretim elemanlarımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 05.07.2023 19:32 Okunma Sayısı : 325